logo

Räätälöidyt oppimisratkaisut yrityksellesi

Academic Work Academy haastaa vanhat rekrytointi- ja koulutustavat. Me olemme apunasi, kun etsit uusia tapoja rekrytoida osaamista, jota on vaikeasti saatavilla. Lue lisää konseptistamme ja siitä, miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan.

Tarjoamme laadukkaita ja lyhytkestoisia kiihdytettyyn oppimiseen perustuvia intensiivikoulutuksia räätälöidysti yrityksesi tarpeisiin. Järjestämme koulutukset yhteistyössä sisaryrityksemme Brightsin kanssa, joka on oppimisen asiantuntijayritys monen vuoden kokemuksella innovatiivisesta oppimisesta.

Yhdessä Brightsin kanssa autamme sinua ja organisaatiotasi menestymään maailmassa, jossa taidot, tarpeet ja ympäristöt muuttuvat nopeasti ja oppimiskyky on avainasemassa. Olemme vastanneet huutavaan osaajapulaan työmarkkinoilla kouluttamalla motivoituneita alanvaihtajia IT- ja teknologia-alalle vuodesta 2015 alkaen. Lue lisää Brightsin opetusmetodista täällä >

Näin voimme auttaa

UUSIEN OSAAJIEN REKRYTOIMINEN

Rekrytoi ja kouluta kunnianhimoisia ja lahjakkaita uranvaihtajia

Jos tarvitset nopeasti uusia asiantuntijoita, tämä on sinulle sopiva ratkaisu. Etsimme ja koulutamme kunnianhimoisia, nopeasti oppivia ja erittäin sitoutuneita uranvaihtajia, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

KUINKA ACADEMY TOIMII?

Koulutus, joka tähtää varmaan työpaikkaan

Käytännönläheiset ja laadukkaat koulutuksemme keskittyvät yksilön motivaatioon ja tulevaisuuden potentiaaliin. Osallistujat käyvät läpi vaativan hakuprosessin, jossa näitä mitataan. 12 viikon työpaikkaan johdattavat, maksuttomat intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen. Järjestämme koulutuksia yhteistyössä osaamista kaipaavien yritysten kanssa pääasiassa IT- ja teknologia-alalle.