logo

Asiantuntijoita räätälöidysti suoraan yrityksesi tarpeisiin

AW Academy haastaa vanhat rekrytointi- ja koulutustavat. Lue lisää yrityksille suunnatuista oppimisratkaisuistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

Olipa toiveissasi uuden työntekijän palkkaaminen, oman työntekijän uudelleenkouluttaminen tai tietyn aiheen osaamisen syventäminen lisäkoulutuksena, me tarjoamme lyhytkestoisia ja korkeatasoisia kiihdytettyyn oppimiseen perustuvia intensiivikoulutuksia räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi.

Autamme sinua ja organisaatiotasi menestymään maailmassa, jossa taidot, tarpeet ja ympäristöt muuttuvat nopeasti ja oppimiskyky on avainasemassa.  

Ratkaisumme

UUSIEN OSAAJIEN REKRYTOIMINEN

Rekrytoi ja kouluta kunnianhimoisia ja lahjakkaita uranvaihtajia

Jos tarvitset nopeasti uusia asiantuntijoita, tämä on sinulle sopiva ratkaisu. Etsimme ja koulutamme kunnianhimoisia, nopeasti oppivia ja erittäin sitoutuneita uranvaihtajia, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

RESKILLING & UPSKILLING

Uudelleenkouluta nykyisiä työntekijöitäsi

Ovatko yrityksesi osaamisvaatimukset muuttuneet ja haluatko kehittää työntekijöitäsi? Meidän avullamme voit uudelleenkouluttaa nykyiset työntekijäsi ja reagoida muuttuviin osaamisvaatimuksiin menettämättä arvokasta yrityksen sisäistä tietämystä.  

The AW Academy Way

Pedagoginen mallimme

Varmistaaksemme, että koulutuksemme ovat aina tehokkaita ja laadukkaita, olemme kehittäneet oman pedagogisen alustan, The AW Academy Wayn. Se muodostaa pohjan kaikille koulutuksillemme, ja sen keskiössä ovat osallistujien motivaatio ja potentiaali, jatkuva palautteenanto ja nopeatempoinen, käytännönläheinen lähestymistapa kaikessa mitä me teemme.  Lue lisää pedagogiikastamme