logo

Kokemuksia Academic Work Academysta

Uran vaihtaminen ja oman osaamisen kehittäminen intensiivikoulutuksen kautta voi olla rankkaa, mutta ehdottomasti sen arvoista. Anna alumniemme kertoa, miten he kokivat koulutuksen ja mitä tapahtui valmistumisen jälkeen.

Top stories

”Tuntui jopa etuoikeutetulta päästä osallistumaan kyseiseen koulutukseen” – Annamaija ja Joni kiihdyttivät Microsoft D365 –osaajiksi teknologian ja bisneksen risteykseen

Joni ja Annamaija ottivat viime keväänä kiihdytyskaistan uudelle uralle AW Academyn Microsoft D365 –koulutuksen kautta. Keväällä 2023 kolmatta kertaa järjestettävässä intensiivikoulutuksessa haetaan heille uusia työkavereita. Lue Jonin ja Annamaijan uratarinat ja hae mukaan!

IT-ura liiketoiminnan ja teknologian rajapinnassa – SAPin parissa mahdollisuuksia riittää pitkälle tulevaisuuteen

Laajasti yritysmaailmassa käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä SAP on monipuolinen ja kehittyvä toimintaympäristö, jonka osaajia odottaa lukuisia suuntautumisvaihtoehtoja täynnä oleva ura halutulla IT-alalla – liiketoiminnan ja teknologian rajapinnassa.

Haave ulkomailla työskentelystä kävi toteen – Henna ja Timo työskentelevät automaatioteknologian parissa asiakkaiden luona ympäri maailman

Kevään koulutusohjelmien haku on nyt auki ja kymmenellä alanvaihtajalla on jälleen mahdollisuus kiihdyttää uralle monipuolisen automaatioteknologian pariin. Samaisesta koulutuksesta uudelle uralle ponnistivat entinen anestesiasairaanhoitaja Henna ja markkinointia aiemmin opiskellut Timo vuonna 2020. Nyt päästään inspiroitumaan heidän kokemuksistaan.

Tulevaisuusvarma työpaikka finanssialan luottaman koodikielen parissa – harvoille ja halutuille Cobol-osaajille riittää kysyntää

Monet maailman suurimmat pankit pyörivät Cobolilla, mutta sen osaajista on jo nyt huutava pula. Nyt on sinun mahdollisuutesi hypätä uudelle uralle tulevaisuuden osaajaksi! Lue tästä, miksi se kannattaa.

IT:n ja bisneksen välimaastossa viihtyville Salesforce-osaajille on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa

Maailman innovatiivisimpiin yrityksiin useasti tituleerattu Salesforce on kuin liima toimivan asiakaskokemuksen, teknologian ja bisneksen välillä. Sen osaajia myös kaivataan lisää kasvavissa määrin.

Inspiroiduitko?

Tutustu koulutuksiin!

Alumnien uratarinoita

Blogeja uranvaihdosta ja koulutuksista