logo

Koulutuksemme

Etsitkö tehokasta väylää uranvaihtoon tai osaamisesi kehittämiseen? Tarjoamme kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaa lyhytkestoista ja käytännönläheistä aikuiskoulutusta IT- ja teknologian aloilla sekä muilla osaamispulasta kärsivillä aloilla.

KOULUTUS JA TYÖPAIKKA

Nopeampi väylä uudelle uralle

Haluatko vaihtaa uraa tavallista nopeammin ja samalla taata vakituisen työpaikan? Me järjestämme työpaikkaan johdattavia intensiivikoulutuksia kampuksellamme Espoon Keilaniemessä sekä virtuaaliluokkahuoneessa. Kevään koulutusten haku on nyt päättynyt, seuraavat koulutukset julkaistaan alkuvuodesta!

MITEN KOULUTUKSEMME JÄRJESTETÄÄN?

Lue lisää koulutuksistamme

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. Perustimme AW Academyn vuonna 2015 tavoitteenamme tehdä aikuiskoulutuksesta parempaa ja tehokkaampaa kiihdytetyn oppimisen metodia hyödyntäen. Nyt uudelle uralle on kiihdyttänyt kauttamme jo yli 3000 alumnia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Sveitsissä. Koulutuksemme sopivat uteliaille, kunnianhimoisille ja motivoituneille ihmisille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kasvattaa osaamistaan käytännönläheisellä, työelämään tiiviisti linkittyvällä tavalla. 

Elokuussa 2022 koulutusyritys AW Academy muutti muotoaan ja nyt oppimisen asiantuntijayritys tunnetaan nimellä Brights. Academic Workin sisaryritys Brigths on omistautunut auttamaan organisaatioita oppimaan paremmin. Academic Workin Academy-koulutukset toteutetaan yhteistyössä Brightsin kanssa. 

Suositut 12 viikon työpaikkaan johdattavat, maksuttomat intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen. Syksystä 2022 alkaen osallistujat ovat oikeutettuja ansionmenetyskorvaukseen koulutuksen aikana. Järjestämme koulutuksia osaajapulasta kärsivillä aloilla ja viime vuosien aikana olemme laajentaneet tarjontaamme IT-alalta myös teknologia- ja finanssialalle.

KOKEMUKSIA

Kokemuksia Academyn läpikäyneiltä alumneilta

"En ole tuntenut montaa kertaa aikuisiällä niin suurta helpotusta kuin saadessani tietää, että ovi AW Academyyn aukeaa. Koulutus oli todella vaativa, mutta päivittäinen syvään päähän sukeltaminen tuotti tulosta. Koulutuksen jälkeen en missään nimessä ollut valmis koodari, mutta tärkeintä oli, että olin saanut valmiudet oppia lisää."

"Kaverini olivat käyneet AW Academyn koulutuksen, ja se kuulosti niin huikealta, että minunkin oli pakko yrittää päästä mukaan. Koulutuksen aikana jouduin hyväksymään sen, että osa opetetuista asioista oli minulle todella haastavia. Luotin kuitenkin siihen, että palaset loksahtavat paikoilleen – ja näin myös kävi."

"AW Academyn data-analytiikkakoulutus oli todella hyvä, se mahdollisti minun ja monen muun pääsemisen uudelle uralle. Sen mukaan, mitä olen kuullut kurssikavereilta, niin kellään ei ole ollut vaikeuksia sopeutumisessa tai työnteon kanssa. Tästä sai niin hyvin sekä tietotaitoa että konkreettisia mahdollisuuksia."

HAKUPROSESSI

Motivaatio, asenne ja kyky oppia nopeasti ratkaisevat

Oletko motivoitunut oppimaan uutta ja kiihdyttämään uudelle uralle? Academyn hakuprosessi alkaa testeillä, jotka mittaavat loogista päättelykykyä ja persoonan sopivuutta intensiivikoulutukseen. Testit läpäistyäsi pääset lähettämään meille CV:si ja motivaatiokirjeesi, jonka jälkeen rekrytoijamme ovat sinuun yhteydessä! 

ALUMNITARINAT

Uratarinoita alumneiltamme ja juttuja alanvaihdosta

Kovaa työtä, innostumista, turhautumista, kurssikavereiden tukea… muun muassa tätä kaikkea on Academic Work Academyssa opiskeleminen. Inspiroidu alumniemme uratarinoista!  

Haave ulkomailla työskentelystä kävi toteen – Henna ja Timo työskentelevät automaatioteknologian parissa asiakkaiden luona ympäri maailman

Kevään koulutusohjelmien haku on nyt auki ja kymmenellä alanvaihtajalla on jälleen mahdollisuus kiihdyttää uralle monipuolisen automaatioteknologian pariin. Samaisesta koulutuksesta uudelle uralle ponnistivat entinen anestesiasairaanhoitaja Henna ja markkinointia aiemmin opiskellut Timo vuonna 2020. Nyt päästään inspiroitumaan heidän kokemuksistaan.

”Tuntui jopa etuoikeutetulta päästä osallistumaan kyseiseen koulutukseen” – Annamaija ja Joni kiihdyttivät Microsoft D365 –osaajiksi teknologian ja bisneksen risteykseen

Joni ja Annamaija ottivat viime keväänä kiihdytyskaistan uudelle uralle AW Academyn Microsoft D365 –koulutuksen kautta. Keväällä 2023 kolmatta kertaa järjestettävässä intensiivikoulutuksessa haetaan heille uusia työkavereita. Lue Jonin ja Annamaijan uratarinat ja hae mukaan!

Nopein kiihdytyskaista IT-alalle – ServiceNow-teknologian taitajat revitään työmarkkinoilla käsistä

AW Academyn supersuositun ServiceNow-koulutuksen läpikäyneitä alanvaihtajia odottaa tulevaisuusvarma ura yhden tämän hetken nopeimmin kehittyvän bisnesteknologian parissa. ServiceNow-osaajat ovat työmarkkinoilla nyt ja tulevaisuudessa aivan erityisen kuumaa kamaa eikä uudelta uralta puutu mahdollisuuksia tai kehityssuuntia.