logo

Koulutuksemme

Etsitkö tehokasta väylää uranvaihtoon tai osaamisesi kehittämiseen? Tarjoamme kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaa lyhytkestoista ja käytännönläheistä aikuiskoulutusta IT- ja teknologian aloilla sekä muilla osaamispulasta kärsivillä aloilla. Kevään koulutusten haku on nyt auki!

KOULUTUS JA TYÖPAIKKA

Nopeampi väylä uudelle uralle

Haluatko vaihtaa uraa tavallista nopeammin ja samalla taata vakituisen työpaikan? Tutustu työpaikkaan johdattaviin intensiivikoulutuksiimme! Etsimme parhaillaan motivoituneita uranvaihtajia kevään maksuttomiin koulutuksiin, joita on nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Koulutuksia järjestetään kampuksellamme Espoon Keilaniemessä sekä virtuaaliluokkahuoneessa. 

Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan johonkin yhdeksästä 12 viikon koulutuksistamme:

Kouluttaudu ja työllisty Data Engineer -osaajaksi Digialle, Fujitsulle, Loimualle tai Staralle

Houkutteleeko ura datan parissa? Yritykset panostavat nyt datan hallintaan ja ymmärrykseen – se vaatii ihmisiä, jotka kykenevät löytämään oikean datan ja pureskelemaan siitä tarvittavan kokonaisuuden. Siksi luontevasti datan pyörteissä luovivat osaajat ovat nyt kuumaa valuuttaa työmarkkinoilla.

1/23/2023-4/14/2023

Koulutuspaikkakunta:Online tai Espoo

Työskentelypaikkakunta:Helsinki, Tampere, Hämeenlinna tai Jyväskylä + etätyö

Kouluttaudu automaatioteknologian osaajaksi ja aloita työt automaattitrukkien parissa Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lla!

Kiinnostavatko robotit, tekniset ratkaisut ja automaatio? Haluaisitko vaihtelevan työn valtavalla vauhdilla kehittyvällä alalla? Hae maksuttomaan koulutukseen ja aloita ura Commissioning- tai Tech Support -spesialistina Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lla.

1/23/2023-4/14/2023

Koulutuspaikkakunta:Online + Järvenpää

TyöskentelypaikkakuntaMatkustaminen ulkomaille + Järvenpää + etätyö

Kouluttaudu ja työllisty tietoturvaosaajaksi TeliaCygatelle, Fortumille, Fujitsulle tai ABB:lle!

Haluatko olla mukana turvaamassa yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kriittisiä tietoja? Kiinnostaako sinua kyberturvallisuus, joka on vauhdilla kasvava ala ja syystäkin monen yrityksen ykkösprioriteetti juuri nyt? Hae maksuttomaan tietoturvakoulutukseen ja aloita ura SOC Analystin roolissa Fortumilla, TeliaCygatella, ABB:lla tai Fujitsulla!

1/23/2023-4/14/2023

KoulutuspaikkakuntaOnline

TyöskentelypaikkakuntaPääkaupunkiseutu / Vaasa

Kouluttaudu ja työllisty SAP-osaajaksi Metsä Groupille

Kiinnostavatko liiketoiminnan kehittäminen, prosessien automatisointi ja lukuisia suuntautumismahdollisuuksia tarjoava ura IT-alalla? Hae maksuttomaan intensiivikoulutukseen ja aloita uusi ura SAP:n parissa Metsä Groupilla ensi keväänä!

1/23/2023-4/14/2023

Koulutuspaikkakunta:Espoo

TyöskentelypaikkakuntaEspoo

Kouluttaudu ja työllisty Microsoft Dynamics 365 -asiantuntijaksi Digialle

Kiinnostavatko it-ala, digitalisaatio ja ongelmanratkaisu? Haaveiletko urasta yritysten kasvun mahdollistamisen parissa teknologian ja liiketoiminnan mielenkiintoisessa leikkauspisteessä? Hae mukaan intensiivikoulutukseen ja aloita uusi ura Microsoft D365 -osaajana Digialla!

1/23/2023-4/14/2023

Koulutuspaikkakunta:Online / Espoo

TyöskentelypaikkakuntaHelsinki, Tampere tai Turku + joustava etätyö

Kouluttaudu ja työllisty Java full stack -devaajaksi Accenturelle

Haluatko oppia koodaamaan ja aloittaa uran IT-alalla? Kiinnostavatko ongelmanratkaisu, uudet teknologiat ja monipuoliset uramahdollisuudet? Kouluttaudu koodariksi maksuttomassa intensiivikoulutuksessa ja aloita uusi kansainvälinen ura Accenturella!

1/23/2023-4/14/2023

Koulutuspaikkakunta:Online / Espoo

Työskentelypaikkakunta:Helsinki + joustava etätyö

Ota Cobol haltuun & aloita ura harvana ja haluttuna osaajana finanssialan järjestelmien parissa

Haluatko tehdä töitä ihmisten päivittäisessä käytössä olevien, kriittisten toimintojen kuten pankkijärjestelmien ytimessä? Kiinnostaako kestävä ura IT-alalla? Cobol-osaajilla riittää kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Hae mukaan koulutukseen ja aloita uusi ura Samlinkilla jo ensi keväänä!

1/23/2023-4/14/2023

KoulutuspaikkakuntaOnline + Espoo

TyöskentelypaikkakuntaEspoo + osittainen etätyömahdollisuus

Kouluttaudu ja työllisty ServiceNow-osaajaksi Accenturelle

Houkuttelevatko ongelmanratkaisu, koodin parissa työskenteleminen, liiketoiminnan kehittäminen ja digitalisoiminen sekä monipuoliset uramahdollisuudet? Kouluttaudu halutuksi ServiceNow-osaajaksi maksuttomassa intensiivikoulutuksessa ja aloita IT-ura Accenturella ilman aiempaa alan taustaa!

1/16/2023-4/11/2023

Koulutuspaikkakunta:Online

Työskentelypaikkakunta:Helsinki + joustava etätyö

Kouluttaudu ja työllisty Salesforce-konsultiksi Elisa Oyj:lle tai Fluido Groupille

Haluatko auttaa yrityksiä digitalisaatiomatkallaan kohti älykkäämpiä liiketoimintaratkaisuja? Haluatko hyödyntää luovuuttasi IT-alalla? Tässä on ponnahduslautasi: kouluttaudu Salesforce-osaajaksi ja aloita työt konsulttina markkinoiden johtavan CRM-alustan parissa Elisalla tai Fluidolla.

1/30/2023-4/28/2023

Koulutuspaikkakunta:Online

TyöskentelypaikkakuntaPääkaupunkiseutu

MITEN KOULUTUKSEMME JÄRJESTETÄÄN?

Lue lisää koulutuksistamme

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. Perustimme AW Academyn vuonna 2015 tavoitteenamme tehdä aikuiskoulutuksesta parempaa ja tehokkaampaa kiihdytetyn oppimisen metodia hyödyntäen. Nyt uudelle uralle on kiihdyttänyt kauttamme jo yli 3000 alumnia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Sveitsissä. Koulutuksemme sopivat uteliaille, kunnianhimoisille ja motivoituneille ihmisille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kasvattaa osaamistaan käytännönläheisellä, työelämään tiiviisti linkittyvällä tavalla. 

Elokuussa 2022 koulutusyritys AW Academy muutti muotoaan ja nyt oppimisen asiantuntijayritys tunnetaan nimellä Brights. Academic Workin sisaryritys Brigths on omistautunut auttamaan organisaatioita oppimaan paremmin. Academic Workin Academy-koulutukset toteutetaan yhteistyössä Brightsin kanssa. 

Suositut 12 viikon työpaikkaan johdattavat, maksuttomat intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen. Syksystä 2022 alkaen osallistujat ovat oikeutettuja ansionmenetyskorvaukseen koulutuksen aikana. Järjestämme koulutuksia osaajapulasta kärsivillä aloilla ja viime vuosien aikana olemme laajentaneet tarjontaamme IT-alalta myös teknologia- ja finanssialalle.

KOKEMUKSIA

Kokemuksia Academyn läpikäyneiltä alumneilta

"En ole tuntenut montaa kertaa aikuisiällä niin suurta helpotusta kuin saadessani tietää, että ovi AW Academyyn aukeaa. Koulutus oli todella vaativa, mutta päivittäinen syvään päähän sukeltaminen tuotti tulosta. Koulutuksen jälkeen en missään nimessä ollut valmis koodari, mutta tärkeintä oli, että olin saanut valmiudet oppia lisää."

"Kaverini olivat käyneet AW Academyn koulutuksen, ja se kuulosti niin huikealta, että minunkin oli pakko yrittää päästä mukaan. Koulutuksen aikana jouduin hyväksymään sen, että osa opetetuista asioista oli minulle todella haastavia. Luotin kuitenkin siihen, että palaset loksahtavat paikoilleen – ja näin myös kävi."

"AW Academyn data-analytiikkakoulutus oli todella hyvä, se mahdollisti minun ja monen muun pääsemisen uudelle uralle. Sen mukaan, mitä olen kuullut kurssikavereilta, niin kellään ei ole ollut vaikeuksia sopeutumisessa tai työnteon kanssa. Tästä sai niin hyvin sekä tietotaitoa että konkreettisia mahdollisuuksia."

HAKUPROSESSI

Motivaatio, asenne ja kyky oppia nopeasti ratkaisevat

Oletko motivoitunut oppimaan uutta ja kiihdyttämään uudelle uralle? Academyn hakuprosessi alkaa testeillä, jotka mittaavat loogista päättelykykyä ja persoonan sopivuutta intensiivikoulutukseen. Testit läpäistyäsi pääset lähettämään meille CV:si ja motivaatiokirjeesi, jonka jälkeen rekrytoijamme ovat sinuun yhteydessä! 

ALUMNITARINAT

Kokemuksia ja uratarinoita alumneiltamme

Kovaa työtä, innostumista, turhautumista, kurssikavereiden tukea… muun muassa tätä kaikkea on Academic Work Academyssa opiskeleminen. Inspiroidu alumniemme uratarinoista!  "Ei enää toista tutkintoa" – Laura vaihtoi alaa AW Academyn avulla

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä on tilausta tavallisten ihmisten eeppisille teoille – kuten alanvaihdolle. Tällaisilla teoilla kuuluukin olla elämää suurempi klangi, koska ne eivät muuta pelkästään tekijöidensä, vaan myös koko maailman tulevaisuutta.

Haave ulkomailla työskentelystä kävi toteen – Henna ja Timo työskentelevät automaatioteknologian parissa asiakkaiden luona ympäri maailman

Kevään koulutusohjelmien haku on nyt auki ja kymmenellä alanvaihtajalla on jälleen mahdollisuus kiihdyttää uralle monipuolisen automaatioteknologian pariin. Samaisesta koulutuksesta uudelle uralle ponnistivat entinen anestesiasairaanhoitaja Henna ja markkinointia aiemmin opiskellut Timo vuonna 2020. Nyt päästään inspiroitumaan heidän kokemuksistaan.

“Täydestä vauhdista datan pariin” – kipinä datan hyödyntämiseen houkutteli Viian uudelle uralle

Dataa on kaikkialla – sitä myös kerätään talteen enemmän kuin ikinä ennen. Data tarvitsee kuitenkin parikseen analyyttisiä ihmissilmiä, jotta sitä voidaan hyödyntää. Siispä nämä ihmiset, jotka osaavat etsiä, yhdistellä, järjestellä ja visualisoida raakadataa esimerkiksi yritysten päätöksenteon tueksi ovat työmarkkinoilla nyt aivan erityisen kuumaa valuuttaa.