logo

Kouluttajaksi AW Academyyn

Haluaisitko toimia kouluttajana joukolle huippumotivoituneita alanvaihtajia ja auttaa heitä tekemään unelmistaan totta? Tule kouluttajaksi AW Academyyn!

KOULUTTAJAKSI

Miksi tulla kouluttajaksi AW Academyyn? 

AW Academyn kouluttajilla on erittäin tärkeä rooli koulutusohjelmissamme. Kouluttamasi aihealueen asiantuntijana et ainoastaan auta osallistujia oppimaan, vaan olet vastuussa myös opetussuunnitelman laatimisesta.  

AW Academyssa voi toimia kouluttajana kahdella tavalla: lyhyemmän kokonaisuuden täsmäkouluttajana tai pääkouluttajana, jolloin vastaat kouluttamisesta koko tai lähes koko koulutuksen ajan. 

Mikäli siis nautit sekä pienryhmän opettamisesta että koulutuskokonaisuuksien suunnittelemisesta ja omaat kokemusta opettamasi aiheen osalta sekä itse työn tekemisestä että aiheen kouluttamisesta, saattaisit olla juuri oikea henkilö toimimaan kouluttajana AW Academyssa! 

AW Academyn kouluttajana...

  • pääset työskentelemään pedagogiikkamme ja kiihdytetyn oppimisen parissa.  
  • opetat erittäin motivoituneita ja kunnianhimoisia oppilaita, jotka haluavat oppia mahdollisimman paljon ja haastavat itsensä lisäksi myös sinua. Tämä luo hyvän ja tehokkaan ilmapiirin kaikkiin koulutusohjelmiimme. 

Pääkouluttajana pääset suunnittelemaan koulutusohjelmaa aktiivisesti alusta alkaen, keskittyen oppimistavoitteisiin, jotka perustuvat ainutlaatuiseen pedagogiseen malliimme, AW Academy Wayhyn. Pääkouluttajana kehität opetussuunnitelman, eli suunnittelet, toteutat ja hallitset koko koulutusohjelmaa. Et ole yksin: teet tiivistä yhteistyötä koulutusryhmästä vastaavan Program Mangerin kanssa. 

Palautteen kautta oppiminen on suuressa roolissa pedagogiikassamme. Siksi meille on tärkeää, että pystyt sekä antamaan palautetta että vastaanottamaan sitä ja kasvamaan sen avulla!  

"AW Academyn intensiivikoulutuksen osallistujien suuri kunnianhimo teki minuun vaikutuksen heti koulutuksen alussa. Korkea motivaatio yhdessä intensiivisen koulutuksen kanssa mahdollistaa poikkeuksellisen jyrkän kehityskäyrän oppijoille."

Patrik Jönsson, pääkouluttaja C#.NET-koulutuksessa

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi meille, niin olemme yhteydessä ja kerromme lisää AW Academyn kouluttajana toimisesta!