logo

Whistleblowing - Ilmoita epäeettisestä tai laittomasta käytöksestä

AW Academy on sitoutunut noudattamaan liiketoiminnassaan korkeimpia avoimuuden, vastuullisuuden ja rehellisyyden standardeja. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että nämä keskeiset arvot ovat ominaista yhtiöllemme ja liiketoiminnallemme.

Työntekijöitämme kannustetaan ilmoittamaan esihenkilölleen tai tarvittaessa johdolle kaikesta toiminnasta, jonka he uskovat rikkovan lakeja, eettisiä periaatteita tai sisäisiä käytäntöjämme. Muut, kuten asiakkaat, toimittajat, liikekumppanit tai muut henkilöt, voivat ilmoittaa asiasta ensisijaiselle AW Academy yhteyshenkilölleen.

Voi kuitenkin olla tilanteita, joissa ei ole mahdollista tai tarkoituksenmukaista ilmoittaa väärinkäytöksestä edellä mainittujen menettelyjen mukaisesti. Ilmoittavalla henkilöllä on myös oltava mahdollisuus olla täysin anonyymi, jotta kynnys ilmoittaa epäillystä väärinkäytöksestä olisi matalampi.

AW Academy on siksi ottanut käyttöön menettelyn epäeettisestä tai laittomasta väärinkäytöksestä ilmoittamiseen online-lomakkeella. Menettelyllä varmistetaan luottamuksellisuus, suljetaan eturistiriidat mahdollisimman pitkälle pois ja taataan haluttaessa täysi anonymiteetti. Ilmoitukset vastaanottaa ja arvioi kolmas osapuoli, joka huolehtii mahdollisesta lisäviestinnästä ilmoittavan henkilön kanssa ja välittää asian AW Academy sisällä asianmukaiselle vastaanottajalle jatkotutkimuksia ja -toimia varten. Raportointipalvelu on täysin irrotettu AW Academy, ja se täyttää korkeimmat turvallisuusvaatimukset koskemattomuuden varmistamiseksi.

Jos raportoiva henkilö haluaa pysyä nimettömänä, hänen henkilöllisyytensä pidetään salassa sekä AW Academy että vastaanottavalta kolmannelta osapuolelta. Jos raportoiva henkilö haluaa raportoida väärinkäytöksestä puhelimitse tai fyysisen tapaamisen kautta, tämä on myös mahdollista. Ilmoittajalle ei aiheudu kielteisiä seurauksia ilmoitusta tehdessään eikä missään vaiheessa sen jälkeen.

Tee ilmoitus epäillystä väärinkäytöksestä täällä 

Jos teet ilmoituksen omalla nimelläsi AW Academy ja palveluntarjoajamme Deloitte käsittelevät antamiasi henkilötietoja. Tietojasi käytetään ainoastaan ilmoittamasi erehdyksen tutkimiseen ja mahdolliseen yhteydenpitoon kanssasi tämän prosessin aikana. Kaikkia raportissa antamiasi henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tämän tarkoituksen täyttämiseksi. Tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on AW Academy oikeutettu etu tutkia ilmoittamasi erehdys ja toimia epäeettistä tai laitonta väärinkäytöstä vastaan, mutta se voi perustua myös oikeudelliseen velvoitteeseen erehdyksen luonteesta riippuen. Jos luovutamme tietojasi lainvalvontaviranomaisille tai sääntelyviranomaisille, se tapahtuu suostumuksellasi. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi saat tietosuojaselosteestamme. 

Jos sinulla on kysyttävää ilmiantokanavistamme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen legal@aw.com . Huomaa, että tähän sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit eivät ole nimettömiä.